Перейти до вмісту
Головна » Курячі шашлички з салатом із нуту

Курячі шашлички з салатом із нуту

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі шашлички з салатом із нуту” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 3 порції:
    ❯ 350 г курячої грудки
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ цедра 1/4 лимона
    ❯ 1 ч. л. меленого гострого перцю
    ❯ 1 ч. л. сушеного часнику
    ❯ 2 ст. л. сушеної петрушки
    ❯ 1 пучок петрушки для подачі
    Для салату:
    ❯ 200 г консервованого нуту
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1,5 ст. л. соку лимона
    ❯ 1/2 пучка петрушки
    ❯ 3 ст. л. зерненого сиру
    ❯ 4 ст. л. натурального йогурту
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування курячіх шашличков

    Крок 1

    Підготувати дерев’яні шпажки та замочити їх у холодній воді.

    Крок 2

    Курячі грудки нарізати тонкими смужками та викласти у миску. Додати оливкову олію, сік та цедру лимона, часник, гострий перець та сушену петрушку. М’ясо перемішати, накрити миску харчовою плівкою та маринувати 25 хв
    за кімнатної температури.

    Крок 3

    М’ясо нанизати на підготовлені шпажки та запікати на грилі 5–8 хв. Петрушку промити, перебрати та обсушити. Курячі шашлички подати гарячими зі свіжою петрушкою та салатом.

    Крок 4

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Петрушка промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Цибулю залити окропом на 5 хв, воду злити. Консервований нут відкинути на сито та промити.

    Крок 5

    У мисці цибулю перемішати з цибулею та петрушкою, додати сир. Для соусу йогурт злегка збити з оливковою олією та соком лимона, додати сіль та перець на смак. Полити салат з соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі шашлички з салатом із нуту. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *