Рецепт “Кускус з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4–6 ПОРЦІЙ, 20 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 200 г кускусу швидкого приготування
❯ 400 мл овочевого бульйону
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 1 велика цибулина
❯ 1 середня морква
❯ 1 середній цукіні
❯ 1 невеликий баклажан
❯ 2 зубки часнику
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування кускусу з овочами
Крок 1
Цибулину очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці або нарізати тонкою соломкою. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати цибулю до прозорості. Закласти моркву та готувати, часто перемішуючи, ок. 5 хв.
Крок 2
Солодкий перець вимити та обсушити, видалити плодоніжку, м’якуш нарізати невеликими кубиками. Цукіні та баклажан вимити, обсушити та нарізати кубиками або тонкими скибочками.
Крок 3
Підготовлені овочі додати до цибулі з морквою і, перемішуючи, готувати ще 5-7 хв. Часник очистити, потовкти на ступці зі щіпкою солі та додати до овочів.
Крок 4
Влити в бульйон сотейник, додати сіль і перець на смак і довести до кипіння. Закласти кускус, перемішати та зняти з вогню. Дати настоятись під кришкою 5 хв. Готовий кускус добре розім’яти вилкою. Страву подати гарячою.
Кускус – крупа смачна і поживна, але найважливіша її перевага – швидкість приготування: буквально за п’ять хвилин ви можете приготувати основу для вишуканого десерту чи смачного гарніру. Зауважте, кускус чудово поєднується з найширшою гамою продуктів.