Перейти до вмісту
Головна » Кускус з овочами

Кускус з овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кускус з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4–6 ПОРЦІЙ, 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 200 г кускусу швидкого приготування
    ❯ 400 мл овочевого бульйону
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 1 середня морква
    ❯ 1 середній цукіні
    ❯ 1 невеликий баклажан
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кускусу з овочами

    Крок 1

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці або нарізати тонкою соломкою. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати цибулю до прозорості. Закласти моркву та готувати, часто перемішуючи, ок. 5 хв.

    Крок 2

    Солодкий перець вимити та обсушити, видалити плодоніжку, м’якуш нарізати невеликими кубиками. Цукіні та баклажан вимити, обсушити та нарізати кубиками або тонкими скибочками.

    Крок 3

    Підготовлені овочі додати до цибулі з морквою і, перемішуючи, готувати ще 5-7 хв. Часник очистити, потовкти на ступці зі щіпкою солі та додати до овочів.

    Крок 4

    Влити в бульйон сотейник, додати сіль і перець на смак і довести до кипіння. Закласти кускус, перемішати та зняти з вогню. Дати настоятись під кришкою 5 хв. Готовий кускус добре розім’яти вилкою. Страву подати гарячою.

    Кускус – крупа смачна і поживна, але найважливіша її перевага – швидкість приготування: буквально за п’ять хвилин ви можете приготувати основу для вишуканого десерту чи смачного гарніру. Зауважте, кускус чудово поєднується з найширшою гамою продуктів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кускус з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *