Перейти до вмісту
Головна » Лимонад із червоної смородини

Лимонад із червоної смородини

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Лимонад із червоної смородини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 1.5 літри:
    Для сиропу:
    ❯ 240 г червоної смородини
    ❯ 200 г цукру
    Для лимонаду:
    ❯ 200 мл готового сиропу
    ❯ 200 мл соку лимона
    ❯ 1 л газованої води
    ❯ крига або крижана крихта
    Для подачі:
    ❯ ягоди червоної смородини
    ❯ кілька гілочок м’яти
    ❯ тонко нарізаний лимон

    Покроковий процес приготування лимонаду із червоної смородини

    Крок 1

    Для сиропу ягоди промити, обсушити, у мисці присипати цукром і добре перемішати. Помістити ягоди у холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Охолоджені ягоди ретельно придушити столовою ложкою або маточкою для овочів і дати настоятися їм ще кілька хвилин.

    Крок 3

    Підготувати встановлене на глибоку миску сито і дуже добре протерти через нього ягідну масу.

    Крок 4

    Зі зібраного в мисці сиропу відміряти потрібне для лимонаду кількість (200 мл), надлишок заморозити.

    Крок 5

    Для лимонаду сироп розвести соком лимона та добре перемішати. Приготовлену суміш розвести газованою водою
    і добре збовтати.

    Крок 6

    Напій розлити по порційних келихах. За бажанням до ємності з лимонадом додати свіжі ягоди, листочки м’яти
    та скибочки лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонад із червоної смородини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *