Перейти до вмісту
Головна » Лимонний курд до пирогів

Лимонний курд до пирогів

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Лимонний курд до пирогів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 свіжі лимони
    ❯ 3 яйця
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю

    Покроковий процес приготування лимонного курду

    Крок 1

    Лимони вимити та обсушити, з двох із них зняти цедру, з всіх плодів віджати сік.

    Крок 2

    Сік та цедру лимонів з’єднати у сотейнику, додати цукор, крохмаль і добре перемішати. Суміш нагрівати на повільному вогні, постійно перемішуючи.

    Крок 3

    В окремому посуді розбовтати яйця, як на омлет, і цівком, постійно збиваючи лимонну суміш віником, влити
    їх у сотейник.

    Крок 4

    Збільшити вогонь до середнього та готувати, не припиняючи перемішувати, щоб яйця не згорнулися.

    Крок 5

    Коли суміш почне густіти, зняти сотейник з вогню та розлити масу в порційні чашки. Дати лимонному курду охолонути при кімнатній температурі та помістити його в холодильник.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний курд до пирогів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *