Рецепт “Листковий рулет з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 500 г готового листкового тіста
❯ 500 г філе білої риби
❯ 200 г шпинату
❯ 3 яйця
❯ 4 ст. л. вершків
❯ 1 цибулина
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування листкового рулета
Крок 1
Зварити круто 2 яйця, охолодити, очистити і порубати.
Крок 2
Шпинат промити, перебрати та крупно нарізати. Цибулину очистити, нарізати та обсмажити до прозорості на невеликій кількості олії. Викласти до цибулі шпинат і готувати прибл. 3 хв. Посолити та поперчити до смаку.
Крок 3
Половину риби дрібно нарізати та в мисці збризкати соком лимона. Рибу, що залишилася, подрібнити за допомогою блендера і в окремому посуді перемішати із вершками. Білок яйця, що залишилося збити та підмішати в рибну масу, посолити та поперчити, перемішати з нарізаними яйцями.
Крок 4
Тісто розкотити у прямокутний пласт. Викласти на пласт рибну масу, розподілити по ній нарізану шматочками рибу та шпинат з цибулею, згорнути в рулет і перекласти його на лист швом вниз. Змастити виріб жовтком і випікати 25 хв. при 200°.