Перейти до вмісту
Головна » Листковий рулет з рибою

Листковий рулет з рибою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Листковий рулет з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 500 г готового листкового тіста
    ❯ 500 г філе білої риби
    ❯ 200 г шпинату
    ❯ 3 яйця
    ❯ 4 ст. л. вершків
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування листкового рулета

    Крок 1

    Зварити круто 2 яйця, охолодити, очистити і порубати.

    Крок 2

    Шпинат промити, перебрати та крупно нарізати. Цибулину очистити, нарізати та обсмажити до прозорості на невеликій кількості олії. Викласти до цибулі шпинат і готувати прибл. 3 хв. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Половину риби дрібно нарізати та в мисці збризкати соком лимона. Рибу, що залишилася, подрібнити за допомогою блендера і в окремому посуді перемішати із вершками. Білок яйця, що залишилося збити та підмішати в рибну масу, посолити та поперчити, перемішати з нарізаними яйцями.

    Крок 4

    Тісто розкотити у прямокутний пласт. Викласти на пласт рибну масу, розподілити по ній нарізану шматочками рибу та шпинат з цибулею, згорнути в рулет і перекласти його на лист швом вниз. Змастити виріб жовтком і випікати 25 хв. при 200°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Листковий рулет з рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *