Перейти до вмісту
Головна » Макаронна запіканка з сиром та овочами

Макаронна запіканка з сиром та овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Макаронна запіканка з сиром та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 450 ккал, 40 г білків,
    34 г жирів, 64 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 4 помідори
    ❯ 2 невеликі цукіні
    ❯ 2 стебла черешкової селери
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 300 г попередньо відварених макаронних виробів
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 400 г моцарели

    Покроковий процес приготування макаронної запіканки

    Крок 1

    Цибулю очистити та порубати. Солодкий перець вимити та очистити від насіння, м’якуш нарізати дрібними
    шматочками. Овочі, що залишилися вимити та також нарізати дрібними шматочками. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок

    Крок 2

    Нагріти на сковороді вершкове масло та обсмажувати рубану цибулю до напівпрозорості. Додати селеру і солодкий перець, обсмажувати всі разом 2 хв. Додати цукіні, помідори та готувати, помішуючи, ще кілька хвилин. Перемішати овочі з макаронними виробами та листочками чебрецю, посолити та поперчити

    Крок 3

    Викласти суміш у змащену жиром жароміцну форму, зверху розподілити нарізану скибочками моцарелу. Запікати в духовці при 180 ° до утворення рум’яна сирна скоринка. Перед подачею добре прикрасити листочками базиліка або петрушки.

    ПОРАДА
    Свіжий сир потрібно використовувати протягом кількох днів. Деякі види моцарели (наприклад, солона в розсолі)
    можуть зберігатися в холодильнику до двох тижнів.

    Сьогодні ми дізналися як готується Макаронна запіканка з сиром та овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *