Перейти до вмісту
Головна » Маринована фета

Маринована фета

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Маринована фета” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 10 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 280 г фети
    ❯ 2 гілочки свіжого чебрецю
    ❯ 1–2 зубки часнику
    ❯ 1 ч. л. суміші прованських трав
    ❯ 1/2 ч. л. меленого гострого перцю
    ❯ цедра 1 лимона
    ❯ прибл. 400 мл оливкової олії

    Покроковий процес приготування маринованої фети

    Крок 1

    Сир нарізати середніми кубиками. Часник очистити та нарізати пластинами. Чебрець промити, обсушити та крупно порубати.

    Крок 2

    У підготовлені банки (напр., 2 по 450 мл) з кришками закласти сир, пересипаючи його часником, сушеними травами, перцем, цедрою і чебрецем. Влити стільки олії, щоб воно покривало сир.

    Крок 3

    Накрити банки кришками та добре струсити, щоб трави та приправи не осіли на дно.

    Крок 4

    Банки помістити у холодильник і витримати сир у маслі із прянощами мінімум 24 години. Зберігати продукт у холодильнику можна до 2 тижнів.

    Сьогодні ми дізналися як готується Маринована фета. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *