Рецепт “Меренгі ванільні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 150 г цукру
❯ 3 білки
❯ харчовий барвник
❯ ароматизатор “Ваніль”
Покроковий процес приготування меренгів
Крок 1
Духовку нагріти до 90 °. Білки з’єднати з цукром у глибокій вогнетривкій мисці та на гарячій водяній бані збити в міцну піну. Додати кілька крапель ароматизатора.
Крок 2
На внутрішню поверхню кондитерського мішка нанести трохи барвника. Наповнити мішок меренговою масою і відсадити на вистелений пергаментом лист невеликими гірками.
Крок 3
Випікати вироби 90 хв. Перекласти на ґрати і дати їм повністю охолонути.