Перейти до вмісту
Головна » Меренгі ванільні

Меренгі ванільні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Меренгі ванільні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 150 г цукру
    ❯ 3 білки
    ❯ харчовий барвник
    ❯ ароматизатор “Ваніль”

    Покроковий процес приготування меренгів

    Крок 1

    Духовку нагріти до 90 °. Білки з’єднати з цукром у глибокій вогнетривкій мисці та на гарячій водяній бані збити в міцну піну. Додати кілька крапель ароматизатора.

    Крок 2

    На внутрішню поверхню кондитерського мішка нанести трохи барвника. Наповнити мішок меренговою масою і відсадити на вистелений пергаментом лист невеликими гірками.

    Крок 3

    Випікати вироби 90 хв. Перекласти на ґрати і дати їм повністю охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Меренгі ванільні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *