Рецепт “Мінестроне з вермішеллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 380 ккал, 16 г білків,
15 г жирів, 48 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 стебло цибулі-порею
❯ 2 молоді кабачки
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 5 ст. л. червоної сочевиці
❯ 1,4 л овочевого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 80 г зеленої стручкової квасолі
❯ 300 г відвареної вермішелі
Для соусу песто:
❯ 4 гілочки базиліка
❯ 1 зубчик часнику
❯ по 2 ст. л. фісташок та тертого сиру
❯ 3 ст. л. оливкової олії
Покроковий процес приготування мінестроне з вермішеллю
Крок 1
Приготувати соус. Зелень сполоснути, воду струсити. Часник очистити та пюрувати у блендері з горіхами, сиром та листочками базиліка. Не виключаючи блендер, влити тонкою цівкою олію, посолити
Крок 2
Овочі вимити. Кабачок нарізати скибочками, цибулин – кільцями. Обсмажити цибулю на олії в каструлі з товстим дном до напівпрозорості. Додати промиту сочевицю, кабачок, влити бульйон і варити суп на слабкому вогні 15 хв. За 5 хв до готовності додати в суп стручки квасолі, а наприкінці – вермішель. Посолити та поперчити. Розлити суп по тарілках. У кожну порцію покласти трохи соусу