Перейти до вмісту
Головна » Мінестроне з вермішеллю

Мінестроне з вермішеллю

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Мінестроне з вермішеллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 380 ккал, 16 г білків,
    15 г жирів, 48 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 2 молоді кабачки
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 5 ст. л. червоної сочевиці
    ❯ 1,4 л овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 80 г зеленої стручкової квасолі
    ❯ 300 г відвареної вермішелі
    Для соусу песто:
    ❯ 4 гілочки базиліка
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ по 2 ст. л. фісташок та тертого сиру
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії

    Покроковий процес приготування мінестроне з вермішеллю

    Крок 1

    Приготувати соус. Зелень сполоснути, воду струсити. Часник очистити та пюрувати у блендері з горіхами, сиром та листочками базиліка. Не виключаючи блендер, влити тонкою цівкою олію, посолити

    Крок 2

    Овочі вимити. Кабачок нарізати скибочками, цибулин – кільцями. Обсмажити цибулю на олії в каструлі з товстим дном до напівпрозорості. Додати промиту сочевицю, кабачок, влити бульйон і варити суп на слабкому вогні 15 хв. За 5 хв до готовності додати в суп стручки квасолі, а наприкінці – вермішель. Посолити та поперчити. Розлити суп по тарілках. У кожну порцію покласти трохи соусу

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мінестроне з вермішеллю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *