Перейти до вмісту
Головна » Міні кіш зі шпинатом

Міні кіш зі шпинатом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Міні кіш зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 250 г готового листкового тіста
    ❯ 250 г молодого шпинату
    ❯ 1 великий помідор
    ❯ 150 г фети
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 1 гілочки кропу
    ❯ кілька гілочок петрушки
    ❯ З яйця
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування міні кішу

    Крок 1

    Тісто обім’яти, тонко розкотити, нарізати кухлями потрібного діаметра та вислати їм формочки для маффінів, зробивши борти. Форми з тестом помістити в холодильник на 15 хв.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 200 °. Кріп і петрушку промити, обсушити та порубати. Шпинат промити, перебрати та обсушити. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати шпинат, поки листя не опадуть (бл. 3 хв). Шпинат посолити, поперчити, зняти з вогню та дати охолонути. Помідор вимити та нарізати тонкими скибочками.

    Крок 3

    У мисці яйця розбовтати з молоком і вершками, додати борошно, кріп і петрушку, посолити та поперчити за смаком.

    Крок 4

    Шпинат розкласти за формами з тестом, у кожну покласти не скільки скибочок помідора та влити заливання. Фету скрушити, посипати нею вироби та випікати бл. 20 хвилин. Подати теплим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Міні кіш зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *