Рецепт “Міні кіш зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 250 г готового листкового тіста
❯ 250 г молодого шпинату
❯ 1 великий помідор
❯ 150 г фети
❯ 200 мл вершків
❯ 200 мл молока
❯ 1 гілочки кропу
❯ кілька гілочок петрушки
❯ З яйця
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування міні кішу
Крок 1
Тісто обім’яти, тонко розкотити, нарізати кухлями потрібного діаметра та вислати їм формочки для маффінів, зробивши борти. Форми з тестом помістити в холодильник на 15 хв.
Крок 2
Духовку нагріти до 200 °. Кріп і петрушку промити, обсушити та порубати. Шпинат промити, перебрати та обсушити. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати шпинат, поки листя не опадуть (бл. 3 хв). Шпинат посолити, поперчити, зняти з вогню та дати охолонути. Помідор вимити та нарізати тонкими скибочками.
Крок 3
У мисці яйця розбовтати з молоком і вершками, додати борошно, кріп і петрушку, посолити та поперчити за смаком.
Крок 4
Шпинат розкласти за формами з тестом, у кожну покласти не скільки скибочок помідора та влити заливання. Фету скрушити, посипати нею вироби та випікати бл. 20 хвилин. Подати теплим.