Перейти до вмісту
Головна » Морквяний суп-пюре з грінками

Морквяний суп-пюре з грінками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Морквяний суп-пюре з грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г моркви
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 800 мл курячого бульйону
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 200 мл жирних вершків
    ❯ кілька гілочок кінзи
    ❯ 1 ч. л. меленого червоного перцю
    ❯ сіль
    Для грінків:
    ❯ 2–3 скибочки білого хліба без скоринки
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. суміші спецій (мелений перець, паприка, куркума)

    Покроковий процес приготування морквяного суп-пюре

    Крок 1

    Для грінок нарізати хліб кубиками та в мисці присипати спеціями. Обсмажити грінки на гарячій олії.

    Крок 2

    Моркву очистити, вимити, обсушити та нарізати. Цибулю та часник очистити та порубати. Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння.

    Крок 3

    У каструлі з товстим дном обсмажувати цибулю та часник до прозорості цибулі. Закласти моркву та, помішуючи, обсмажувати кілька хвилин.

    Крок 4

    Зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і готувати прибл. 7 хв. Овочі злегка посолити та поперчити.

    Крок 5

    Влити в сотейник гарячий бульйон, довести до кипіння і варити під кришкою на середньому вогні до повної
    готовність моркви

    Крок 6

    Сотейник зняти з вогню та пюрувати суп за допомогою занурювального блендера, вливаючи порціями вершки. Додати сіль та перець на смак, повторно довести суп до кипіння та зняти з вогню. Перед подачею доповнити суп пшеничними грінками і посипати рубаною кінзою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяний суп-пюре з грінками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *