Рецепт “Морські шашлички з помідорами чері” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 600 г філе морської риби
❯ 300 г сирих креветок
❯ 6 гілочок розмарину
❯ сік та терта цедра 1 лимона
❯ 3 зубки часнику
❯ 12–15 дрібних помідорів чері
❯ 9 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування морських шашличків
Крок 1
Часник очистити та потовкти з щіпкою солі. Розмарин промити, обсушити, листочки обірвати та порубати. Розмарин і часник у глибокій мисці з’єднати з оливковою олією, додати цедру та сік лимона, посолити, поперчити та добре перемішати.
Крок 2
Рибу нарізати великими шматками, креветки очистити, у кожної надрізати спинку та видалити кишкову жилу.
Викласти рибу та креветки в миску з приготовленою сумішшю, перемішати, накрити харчовою плівкою та маринувати 15 хв. Помідори вимити, обсушити, додати та креветкам і перемішати.
Крок 3
Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді. Гриль нагріти. На підготовлені шпажки нанизати, чергуючи, креветки, шматки риби та помідори. Обсмажувати шашлички на гарячому грилі 4-5 хв з кожного боку.