Перейти до вмісту
Головна » Морські шашлички з помідорами чері

Морські шашлички з помідорами чері

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Морські шашлички з помідорами чері” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 600 г філе морської риби
    ❯ 300 г сирих креветок
    ❯ 6 гілочок розмарину
    ❯ сік та терта цедра 1 лимона
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 12–15 дрібних помідорів чері
    ❯ 9 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування морських шашличків

    Крок 1

    Часник очистити та потовкти з щіпкою солі. Розмарин промити, обсушити, листочки обірвати та порубати. Розмарин і часник у глибокій мисці з’єднати з оливковою олією, додати цедру та сік лимона, посолити, поперчити та добре перемішати.

    Крок 2

    Рибу нарізати великими шматками, креветки очистити, у кожної надрізати спинку та видалити кишкову жилу.
    Викласти рибу та креветки в миску з приготовленою сумішшю, перемішати, накрити харчовою плівкою та маринувати 15 хв. Помідори вимити, обсушити, додати та креветкам і перемішати.

    Крок 3

    Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді. Гриль нагріти. На підготовлені шпажки нанизати, чергуючи, креветки, шматки риби та помідори. Обсмажувати шашлички на гарячому грилі 4-5 хв з кожного боку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морські шашлички з помідорами чері. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *