Перейти до вмісту
Головна » М’ясний хлібець з курячим рулетом

М’ясний хлібець з курячим рулетом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясний хлібець з курячим рулетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 800 г рубаної телятини
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 скибочки пшеничного хліба
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1,5 повних філе курячої грудки
    ❯ 300 г замороженої овочевої суміші
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування м’ясного хлібецю

    Крок 1

    Цибулину очистити, нарізати та обсмажити на сковороді на олії. Хліб замочити у невеликій кількості води та перемішати з м’ясом. Додати цибулю, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Підготувати лист алюмінієвої фольги та змастити його олією. На лист прямокутним шаром викласти м’ясну масу.

    Крок 3

    Для начинки овочі обсмажувати на 2 ст. л. олії 5-7 хв. Посолити, поперчити та дати трохи охолонути. Філе злегка відбити, посолити та поперчити.

    Крок 4

    Філе викласти по центру м’ясного пласта та укласти на нього овочі. Філе з овочами загорнути у рулет. Піднявши
    фольгу, сформувати навколо рулету м’ясний хлібець і викласти його у форму для запікання.

    Крок 5

    Запікати хлібець 40 хв при 180 °. Фольгу зверху розгорнути та запікати виріб ще 20-25 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хлібець з курячим рулетом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *