Рецепт “М’ясний хлібець з курячим рулетом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 800 г рубаної телятини
❯ 1 яйце
❯ 2 скибочки пшеничного хліба
❯ 1 цибулина
❯ 1,5 повних філе курячої грудки
❯ 300 г замороженої овочевої суміші
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування м’ясного хлібецю
Крок 1
Цибулину очистити, нарізати та обсмажити на сковороді на олії. Хліб замочити у невеликій кількості води та перемішати з м’ясом. Додати цибулю, посолити та поперчити.
Крок 2
Підготувати лист алюмінієвої фольги та змастити його олією. На лист прямокутним шаром викласти м’ясну масу.
Крок 3
Для начинки овочі обсмажувати на 2 ст. л. олії 5-7 хв. Посолити, поперчити та дати трохи охолонути. Філе злегка відбити, посолити та поперчити.
Крок 4
Філе викласти по центру м’ясного пласта та укласти на нього овочі. Філе з овочами загорнути у рулет. Піднявши
фольгу, сформувати навколо рулету м’ясний хлібець і викласти його у форму для запікання.
Крок 5
Запікати хлібець 40 хв при 180 °. Фольгу зверху розгорнути та запікати виріб ще 20-25 хв.