Перейти до вмісту
Головна » М’ясний террін

М’ясний террін

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясний террін” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 35 хвилин
    У 1 порції: 1090 ккал, 40 г білків,
    97 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г качиної грудки
    ❯ 200 мл портвейну
    ❯ по 500 г свинячої груднинки та нашийка
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 4 ст. л. смальцю
    ❯ 50 мл бренді
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 2 яйця
    ❯ сіль
    ❯ 2 ч. л. грибної приправи
    ❯ 18 скибочок бекону

    Покроковий процес приготування м’ясного терріна

    Крок 1

    Качину грудку вимити, нарізати тонкими скибочками, викласти в миску, залити портвейном і прибрати в холодильник на 4 ч. Свинячу груднину вимити та подрібнити за допомогою м’ясорубки. Ошийок вимити, обсушити та нарізати кубиками. Цибулю очистити, посікти та обсмажити на смальці.

    Крок 2

    У форму для запікання викласти скибочки бекону внахлест так, щоб їх краї звисали з бортів. У мисці змішати
    свинину, цибулю, вершки, яйця, бренді, сіль та грибну приправу. На дно форми викласти частину м’ясної маси, потім скибочки качиної грудки. Шари повторити кілька разів. Начинку прикрити краями бекону, що звисають. Форму поставити на лист та влити стільки води, щоб вона покривала форму наполовину. Запікати террин бл. 1,5 год. при 160°, накривши фольгою. Дати охолонути та злити рідину, що утворилася. Накрити террин харчовою плівкою, покласти гніт і прибрати в холодильник проти ночі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний террін. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *