Рецепт “Натуральні свинячі котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 600 г свинини (спинна частина)
❯ 4 цибулини шалота
❯ 6 плодів інжиру
❯ кілька гілочок чебрецю
❯ 2 ст. л. рідкого меду
❯ 1 зубок часнику
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 3 ст. л. бальзамічного оцту
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування свинячіх котлет
Крок 1
Часник очистити та потовкти у ступці зі щіпкою солі. Інжир промити та обсушити. Один плід розім’яти та в мисці перемішати з бальзамічним. оцтом, товченим часником і медом, влити 1 ст. л. олії.
Крок 2
М’ясо промити, обсушити, нарізати порційними шматками та злегка відбити ребром ножа. Підготовлене м’ясо викласти в миску з приготовленою сумішшю, акуратно перемішати та залишити при кімнатній температурі на 20 хв.
Крок 3
Цибулину очистити та нарізати кільцями середньої товщини. Чебрець промити, перебрати та обсушити. Плід інжиру, що залишилися, нарізати половинками або четвертинками.
Крок 4
На сковороді на гарячій олії обсмажити промариноване м’ясо до готовності (бл. 8 хв з кожною сторони). Готове м’ясо перекласти в інший посуд та до подачі на стіл зберегти гарячим.
Крок 5
На жирі, що залишився після приготування м’яса, обсмажувати цибулю до прозорості, часто перемішуючи. Викласти до цибулі інжир та обсмажувати бл. 5 хв. Влити на сковороду маринад з-під м’яса покласти чебрець і збільшити вогонь до сильного. Прогрівати м’ясо бл. 5 хв. Подати гарячим.