Перейти до вмісту
Головна » Оладки канадські з кленовим сиропом

Оладки канадські з кленовим сиропом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Оладки канадські з кленовим сиропом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 4 ст. л. цукру
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 130 г борошна
    ❯ 1/2 пакетика розпушувача для тесту
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія
    Для подачі:
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ кленовий сироп
    ❯ 1 банан
    ❯ жменя чорниці
    ❯ свіжа м’ята

    Покроковий процес приготування оладків з кленовим сиропом

    Крок 1

    Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки розтерти з цукром до біла і підмішати в жовткову масу молоко. У глибоку миску просіяти борошно зі щіпкою солі та розпушувачем і, вливаючи тонким струмком молочно-жовткову суміш, перемішати до отримання гладкого однорідного тіста без грудочок. Дати тесту відстоятись за кімнатної температури 20 хв. В окремому посуді білки збити в міцну піну і підмішати тісто.

    Крок 2

    На сковороді нагріти невелику кількість рослинної олії та порційно спекти оладки, обсмажуючи кожен виріб прибл. 2 хв з одного боку та 1 хв – з іншого. Готові оладки викладати на блюдо сервування, перекладаючи шматочками вершкового масла. Подати гарячими з нарізаними скибочками бананом та ягодами, густо поливаючи кленовим сиропом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки канадські з кленовим сиропом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *