Рецепт “Олів’є з яловичим язиком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 200 ккал
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 4 яйця
❯ 2 бульби картоплі
❯ 2 моркви
❯ 150 г замороженого горошку
❯ 350 г відвареної мови
❯ 4 мариновані огірки
❯ 1 велика червона цибулина
❯ 4 гілочки петрушки
❯ 200 г майонезу
❯ сіль
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування олів’є з язиком
Крок 1
Яйця зварити круто та охолодити під проточною водою. Картопля та морква не очищаючи зварити до готовності. Дати охолонути.
Крок 2
Заморожений горошок опустити в киплячу підсолену воду та варити 5 хв. Відкинути на друшляк і кілька разів обдати крижаною водою.
Крок 3
Відварений язик та мариновані огірки нарізати маленькими кубиками. Цибулину очистити і дрібно порубати. Петрушку вимити та обсушити. Відірвати листочки з гілочок та дрібно нарізати.
Крок 4
Картоплю, яйця та моркву нарізати кубиками того ж розміру, що й язик чи мариновані огірки.
Крок 5
Усі підготовлені інгредієнти, крім петрушки, скласти в одну велику миску. Посолити та поперчити. Додати майонез та перемішати.
Крок 6
Салат розкласти по порційним тарілкам та посіпати нарізаною петрушкою.