Перейти до вмісту
Головна » Олів’є з яловичим язиком

Олів’є з яловичим язиком

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Олів’є з яловичим язиком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 2 моркви
    ❯ 150 г замороженого горошку
    ❯ 350 г відвареної мови
    ❯ 4 мариновані огірки
    ❯ 1 велика червона цибулина
    ❯ 4 гілочки петрушки
    ❯ 200 г майонезу
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування олів’є з язиком

    Крок 1

    Яйця зварити круто та охолодити під проточною водою. Картопля та морква не очищаючи зварити до готовності. Дати охолонути.

    Крок 2

    Заморожений горошок опустити в киплячу підсолену воду та варити 5 хв. Відкинути на друшляк і кілька разів обдати крижаною водою.

    Крок 3

    Відварений язик та мариновані огірки нарізати маленькими кубиками. Цибулину очистити і дрібно порубати. Петрушку вимити та обсушити. Відірвати листочки з гілочок та дрібно нарізати.

    Крок 4

    Картоплю, яйця та моркву нарізати кубиками того ж розміру, що й язик чи мариновані огірки.

    Крок 5

    Усі підготовлені інгредієнти, крім петрушки, скласти в одну велику миску. Посолити та поперчити. Додати майонез та перемішати.

    Крок 6

    Салат розкласти по порційним тарілкам та посіпати нарізаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Олів’є з яловичим язиком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *