Рецепт “Омлет з горошком у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4–6 ПОРЦИЙ:
❯ 5 яиц
❯ 200 г консервированного горошка или фасоли
❯ 3 ст. л. мучения
❯ 1/4 ч. л. соды
❯ 1 помидор
❯ жир для смазывания формы
❯ соль
❯ перец
Покроковий процес приготування омлета у духовці
Крок 1
З консервованої квасолі злитий рідина у глибоку миску. Вбити яйця, додати борошно та соду і збити все пишну масу. Додати сіль та перець на смак.
Крок 2
Помідори вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Додати помідори та квасоля в яєчну масу і добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Форму для запікання змастити жиром та влити у ній яєчну масу.
Крок 4
Форму накрити листом алюмінієвої фольги та запікати омлет 5 хв. Фольгу видалити та готувати омлет у духовці ще 5-7 хв. Готовий омлет нарізати порційними шматочками.