Перейти до вмісту
Головна » Омлет з горошком у духовці

Омлет з горошком у духовці

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Омлет з горошком у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–6 ПОРЦИЙ:
    ❯ 5 яиц
    ❯ 200 г консервированного горошка или фасоли
    ❯ 3 ст. л. мучения
    ❯ 1/4 ч. л. соды
    ❯ 1 помидор
    ❯ жир для смазывания формы
    ❯ соль
    ❯ перец

    Покроковий процес приготування омлета у духовці

    Крок 1

    З консервованої квасолі злитий рідина у глибоку миску. Вбити яйця, додати борошно та соду і збити все пишну масу. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 2

    Помідори вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Додати помідори та квасоля в яєчну масу і добре перемішати.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Форму для запікання змастити жиром та влити у ній яєчну масу.

    Крок 4

    Форму накрити листом алюмінієвої фольги та запікати омлет 5 хв. Фольгу видалити та готувати омлет у духовці ще 5-7 хв. Готовий омлет нарізати порційними шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет з горошком у духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *