Перейти до вмісту
Головна » Овочевий салат з сардинами в олії

Овочевий салат з сардинами в олії

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочевий салат з сардинами в олії” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 250 г сардин, консервованих у маслі
    ❯ 1 пучок листових салатів асорті
    ❯ 1 салатний огірок
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 10 помідорів чері
    ❯ 150 г фети
    Для соусу:
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 1/2 зубка часнику (пропустити через прес)
    ❯ щіпка сушеної материнки
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування салату з сардинами

    Крок 1

    Для соусу оливкову олію з’єднати із соком лимона, додати часник, материнку, сіль та перець за смаком. Соус перемішати та залишити при кімнатній температурі.

    Крок 2

    Листові салати перебрати та обсушити, велике листя порвати. Помідори та огірок вимити та обсушити, помідори нарізати четвертинками чи половинками, огірок – скибочками. Цибулину очистити та нарізати кільцями. Фету нарізати кубиками. Олія з консервованої риби злити, великі шматки риби поділити на невеликі шматочки.

    Крок 3

    У салатнику овочі з’єднати з салатами та сиром, додати підготовлену рибу. Салат полити соусом та обережно перемішати. Готовий салат добре поперчити. При необхідності додатково збризкати соком лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий салат з сардинами в олії. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *