Рецепт “Овочевий суп в мінестроне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 70 ккал
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 помідор
❯ 1 солодкий перець
❯ 1 маленький цукіні
❯ 2 л овочевого бульйону
❯ 150 г дрібних макаронних виробів
❯ 150 г замороженого зеленого горошку
❯ 2 гілочки базиліка
❯ 80 г тертого сиру
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування супу в мінестроне
Крок 1
Моркву вимити і нарізати кружальцями. Цибулю та часник очистити, порубати.
Крок 2
У каструлі з товстими стінками нагріти олію. Викласти в неї цибулю з часником і, помішуючи, трохи підрум’янити.
Крок 3
Додати моркву. Смажити, помішуючи на середньому вогні 5 хв.
Крок 4
Помідор та солодкий перець вимити, потім нарізати невеликими скибочками. Цукіні вимити, нарізати кружальцями.
Крок 5
Смажені овочі в каструлі залити гарячим бульйоном та довести до кипіння. Додати нарізані помідори, перець
та цукіні. Посолити та варити 3 хв.
Крок 6
Додати макаронні вироби та довести до кипіння. Варити 5 хв. Покласти зелений горошок. Посолити, попечити, перемішати та варити 5 хв.
Крок 7
Базилік вимити, з гілочок обірвати листочки. Суп розлити по тарілках, кожну додати сир. Прикрасити базиліком.