Перейти до вмісту
Головна » Овочевий суп в мінестроне

Овочевий суп в мінестроне

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочевий суп в мінестроне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 70 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 помідор
    ❯ 1 солодкий перець
    ❯ 1 маленький цукіні
    ❯ 2 л овочевого бульйону
    ❯ 150 г дрібних макаронних виробів
    ❯ 150 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 2 гілочки базиліка
    ❯ 80 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу в мінестроне

    Крок 1

    Моркву вимити і нарізати кружальцями. Цибулю та часник очистити, порубати.

    Крок 2

    У каструлі з товстими стінками нагріти олію. Викласти в неї цибулю з часником і, помішуючи, трохи підрум’янити.

    Крок 3

    Додати моркву. Смажити, помішуючи на середньому вогні 5 хв.

    Крок 4

    Помідор та солодкий перець вимити, потім нарізати невеликими скибочками. Цукіні вимити, нарізати кружальцями.

    Крок 5

    Смажені овочі в каструлі залити гарячим бульйоном та довести до кипіння. Додати нарізані помідори, перець
    та цукіні. Посолити та варити 3 хв.

    Крок 6

    Додати макаронні вироби та довести до кипіння. Варити 5 хв. Покласти зелений горошок. Посолити, попечити, перемішати та варити 5 хв.

    Крок 7

    Базилік вимити, з гілочок обірвати листочки. Суп розлити по тарілках, кожну додати сир. Прикрасити базиліком.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий суп в мінестроне. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *