Рецепт “Овочі на грилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 цукіні
❯ 2 баклажани
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 2 головки часнику
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ 1 пучок молодої цибулі з цибулинками
❯ 80 мл рослинної олії
❯ 2 ст. л. білого винного оцту
Покроковий процес приготування овочів на грилі
Крок 1
Цукіні, баклажани та перець вимити та нарізати поздовжніми пластинами середньої товщини. З головок часнику обібрати лушпиння і розрізати кожну поперек навпіл. Чебрець промити та обсушити, листочки обірвати.
Крок 2
Часник викласти на грати гриля зрізом вниз та обсмажувати 15 хв. Часник перевернути та готувати ще 1 хв. Усі підготовлені овочі викласти на грати гриля та обсмажувати 1-2 хв з кожного боку.
Крок 3
Перекласти овочі на тарілку сервування, сприснути маслом і оцтом і посипати листочками чебрецю.