Перейти до вмісту
Головна » Овочі на грилі

Овочі на грилі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Овочі на грилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 цукіні
    ❯ 2 баклажани
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 2 головки часнику
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 1 пучок молодої цибулі з цибулинками
    ❯ 80 мл рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. білого винного оцту

    Покроковий процес приготування овочів на грилі

    Крок 1

    Цукіні, баклажани та перець вимити та нарізати поздовжніми пластинами середньої товщини. З головок часнику обібрати лушпиння і розрізати кожну поперек навпіл. Чебрець промити та обсушити, листочки обірвати.

    Крок 2

    Часник викласти на грати гриля зрізом вниз та обсмажувати 15 хв. Часник перевернути та готувати ще 1 хв. Усі підготовлені овочі викласти на грати гриля та обсмажувати 1-2 хв з кожного боку.

    Крок 3

    Перекласти овочі на тарілку сервування, сприснути маслом і оцтом і посипати листочками чебрецю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочі на грилі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *