Перейти до вмісту
Головна » Панакота вершкова

Панакота вершкова

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Панакота вершкова” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 ст. л. цукру
    ❯ 10 г желатину
    ❯ 250 мл вершків
    Для подачі та прикраси:
    ❯ тонко струганий білий шоколад
    ❯ чорна шоколадна крихта
    ❯ гілочки м’яти
    ❯ джем або варення на смак

    Покроковий процес приготування вершкової панакоти

    Крок 1

    Желатин замочити у невеликій (бл. 3 ст. л.) кількості холодної води та дати йому набрякнути.

    Крок 2

    У сотейнику вершки нагріти, не доводячи до кипіння, і розчинити в них цукор та щіпку солі.

    Крок 3

    Вершки зняти з вогню та розчинити в них віджатий желатин. Желатин перемішувати до повного розчинення. Підготувати порційні креманки та розлити по них вершкову масу із желатином.

    Крок 4

    Десерт охолодити при кімнатній температурі та помістити в холодильник до повного затвердіння (близько 2 год).

    Крок 5

    Перед подачею прикрасити десерт гілочками м’яти, двома видами шоколаду, варенням чи джемом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Панакота вершкова. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *