Перейти до вмісту
Головна » Панна кота з маття

Панна кота з маття

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Панна кота з маття” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 800 мл вершків
    ❯ 80 г цукру
    ❯ 1,5 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
    ❯ 8 г желатину
    Для подачі:
    ❯ жменя вишень без кісточки
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 70 г цукру
    ❯ 4 гілочки м’яти

    Покроковий процес приготування панна коти

    Крок 1

    Желатин замочити у холодній воді. Вершки довести до кипіння, додати цукор та зняти з вогню. Додати у вершки чай маття і розчинити в них желатин. Розлити масу креманками і помістити в холодильник на 4 год.

    Крок 2

    М’яту промити. На пательні нагріти олію, додати цукор і готувати до утворення світлої карамелі. Викласти в карамель вишні і перемішати, щоб вони повністю вкрилися карамеллю.

    Крок 3

    Ягоди охолодити і перед подачею викласти на паннакотту. Додати м’яту.

    Крок 4

    Сьогодні ми дізналися як готується Панна кота з маття. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *