Рецепт “Панна кота з маття” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4–6 ПОРЦІЙ:
❯ 800 мл вершків
❯ 80 г цукру
❯ 1,5 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
❯ 8 г желатину
Для подачі:
❯ жменя вишень без кісточки
❯ 20 г вершкового масла
❯ 70 г цукру
❯ 4 гілочки м’яти
Покроковий процес приготування панна коти
Крок 1
Желатин замочити у холодній воді. Вершки довести до кипіння, додати цукор та зняти з вогню. Додати у вершки чай маття і розчинити в них желатин. Розлити масу креманками і помістити в холодильник на 4 год.
Крок 2
М’яту промити. На пательні нагріти олію, додати цукор і готувати до утворення світлої карамелі. Викласти в карамель вишні і перемішати, щоб вони повністю вкрилися карамеллю.
Крок 3
Ягоди охолодити і перед подачею викласти на паннакотту. Додати м’яту.
Крок 4