Перейти до вмісту
Головна » Паста з грибами та креветками

Паста з грибами та креветками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Паста з грибами та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 200 г пасти
    ❯ 200 г заморожених лісових грибів
    ❯ 200 г заморожених креветок
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пасти з грибами

    Крок 1

    Гриби розморозити, залити у каструлі достатньою кількістю води, злегка посолити та варити до готовності. Відварені гриби відкинути на друшляк та дати трохи охолонути. Відварені гриби нарізати.

    Крок 2

    Креветки опустити в киплячу підсолену воду, довести до кипіння, варити 3 хв і відкинути на друшляк. Відварені креветки очистити.

    Крок 3

    Цибулину очистити, дрібно нарізати та обсмажувати у глибокому сотейнику на олії до прозорості. Викласти до цибулі гриби та, помішуючи, обсмажити їх до золотистого кольору. Влити вершки, довести до кипіння та готувати
    на повільному вогні 5-7 хв.

    Крок 4

    Пасту відварити у достатньому кількості киплячої підсоленої води, як описано на упаковці. Відварену пасту відкинути на друшляк і дати воді стекти.

    Крок 5

    Пасту перекласти в сотейник, швидко перемішати та прогрівати на повільному вогні 5 хв. Готову страву розкласти по порційним тарілкам. Подати, прикрасивши гілочками чебрецю.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста з грибами та креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *