Рецепт “Паста з помідорами та моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 26 г білків,
28 г жирів, 65 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г помідорів
❯ 1 пучок базиліка
❯ 50 мл оливкової олії
❯ 200 мл вершків
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець або суміш 5 видів перцю
❯ 200 г кульок моцарели в розсолі
❯ 300 г трубчастих макаронних виробів (наприклад, пенне)
Покроковий процес приготування пасти з помідорами та моцарелою
Крок 1
Помідори вимити та нарізати невеликими шматочками. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки порубати.
Крок 2
На сковороді нагріти оливкову олію, покласти помідори та більшу частину рубаної зелені. Готувати помішуючи на слабкому вогні 10 хв. Влити вершки, довести до кипіння та тушкувати помідори ще 5 хв. Зняти з вогню, посолити та поперчити до смаку.
Крок 3
Макаронні вироби відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на упаковці. Відкинути на друшляк, перемішати з томатним соусом і кульками моцарели. Розкласти по глибоким тарілкам і прикрасити зеленню, що залишилася.
Приготувати шматочки помідорів без шкірки можна так: шкірку кожного помідора надрізати хрестоподібно і завантажити помідори в киплячу воду на 1 хв. Відокремити шкірку.