Перейти до вмісту
Головна » Паста з помідорами та моцарелою

Паста з помідорами та моцарелою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паста з помідорами та моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 26 г білків,
    28 г жирів, 65 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г помідорів
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ 50 мл оливкової олії
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець або суміш 5 видів перцю
    ❯ 200 г кульок моцарели в розсолі
    ❯ 300 г трубчастих макаронних виробів (наприклад, пенне)

    Покроковий процес приготування пасти з помідорами та моцарелою

    Крок 1

    Помідори вимити та нарізати невеликими шматочками. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки порубати.

    Крок 2

    На сковороді нагріти оливкову олію, покласти помідори та більшу частину рубаної зелені. Готувати помішуючи на слабкому вогні 10 хв. Влити вершки, довести до кипіння та тушкувати помідори ще 5 хв. Зняти з вогню, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Макаронні вироби відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на упаковці. Відкинути на друшляк, перемішати з томатним соусом і кульками моцарели. Розкласти по глибоким тарілкам і прикрасити зеленню, що залишилася.

    Приготувати шматочки помідорів без шкірки можна так: шкірку кожного помідора надрізати хрестоподібно і завантажити помідори в киплячу воду на 1 хв. Відокремити шкірку.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста з помідорами та моцарелою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *