Перейти до вмісту
Головна » Плов овочевий з грибами та зеленню

Плов овочевий з грибами та зеленню

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Плов овочевий з грибами та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 200 г довгозернового рису
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 3 моркви
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 300 г замороженого зеленого горошку
    ❯ по 1 ч. л. мелених куркуми, кардамону та кмину
    ❯ рубана петрушка
    ❯ сіль
    ❯ мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування овочевого плову

    Крок 1

    У сотейнику на 2 ст. л. олії обсмажувати рис 3 хв, влити 800 мл кип’ятку, посолити та варити під кришкою 20 хв. Цибулю та моркву очистити, лук нарізати півкільцями, морква – соломкою. Гриби нарізати тонкими пластинами. Зелений горошок розморозити.

    Крок 2

    На сковороді 2 ст. л. олії обсмажувати цибулю та морква 5 хв. Закласти гриби, обсмажувати 5 хв, покласти горошок і готувати, перемішуючи, 5 хв

    Крок 3

    Продукти зі сковороди закласти до рису, додати спеції, посолити, поперчити, перемішати та готувати, перемішуючи, на повільному вогні 5 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Плов овочевий з грибами та зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *