Перейти до вмісту
Головна » Полуничне желе

Полуничне желе

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Полуничне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: ПІДГОТОВКА + 25–30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    3 БАНКИ ПО 250 МЛ:
    ❯ 900 г полуниці
    ❯ 900 г цукру
    ❯ 120 мл води
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ ароматизатор “Ваніль”

    Покроковий процес приготування полуничного желе

    Крок 1

    Полуницю вимити, плодоніжки видалити. У ємність для варіння варення влити воду, викласти ягоди, довести до кипіння та варити 5 хв.

    Крок 2

    Ягоди протерти через вистелене марлею сито. До протертої маси додати цукор, ароматизатор та сік лимона, довести до кипіння, зібрати піну та варити 1 хв.

    Крок 3

    Перевірити готовність желе, крапнувши трохи на суху холодну тарілку: крапля не повинна розтікатися. Желе розлити за підготовленим банкам і закупорити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Полуничне желе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *