Перейти до вмісту
Головна » Рагу з м’ясом у східному стилі

Рагу з м’ясом у східному стилі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рагу з м’ясом у східному стилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 400 г свинини
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 2 ч. л. сухого білого вина
    ❯ 1/2 цукіні
    ❯ 2 помідори
    ❯ 3 стебла зеленої цибулі
    ❯ 50 мл рослинної олії
    ❯ 1/2 ч. л. сушеного майорану
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рагу з м’ясом

    Крок 1

    Для маринаду в глибокій мисці перемішати 1 ст. л. соєвого соусу з цукром, вином та майораном.

    Крок 2

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Викласти м’ясо в миску з маринадом, перемішати, накрити харчовою плівкою та маринувати при кімнатній температурі 30 хв.

    Крок 3

    Цукіні та помідори вимити та обсушити, цукіні нарізати тонкими півкругами, помідори – часточками.

    Крок 4

    М’ясо злегка обсушити від маринаду, присипати борошном і обсмажувати в сотейнику на гарячій рослинній олії на сильному вогні до золотистого кольору. За допомогою шумівки перекласти м’ясо в інший посуд.

    Крок 5

    На жирі, що залишився після приготування м’яса, обсмажувати помідори та цукіні 5 хв. Повернути м’ясо, влити 100мл гарячої води, 1 ст. л. соусу і готувати без кришки на середньому вогні 10 хв. Готове блюдо посипати рубаним зеленим цибулею. Подати із рисом

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рагу з м’ясом у східному стилі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *