Рецепт “Рагу з м’ясом у східному стилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 400 г свинини
❯ 2 ст. л. соєвого соусу
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 2 ч. л. сухого білого вина
❯ 1/2 цукіні
❯ 2 помідори
❯ 3 стебла зеленої цибулі
❯ 50 мл рослинної олії
❯ 1/2 ч. л. сушеного майорану
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рагу з м’ясом
Крок 1
Для маринаду в глибокій мисці перемішати 1 ст. л. соєвого соусу з цукром, вином та майораном.
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Викласти м’ясо в миску з маринадом, перемішати, накрити харчовою плівкою та маринувати при кімнатній температурі 30 хв.
Крок 3
Цукіні та помідори вимити та обсушити, цукіні нарізати тонкими півкругами, помідори – часточками.
Крок 4
М’ясо злегка обсушити від маринаду, присипати борошном і обсмажувати в сотейнику на гарячій рослинній олії на сильному вогні до золотистого кольору. За допомогою шумівки перекласти м’ясо в інший посуд.
Крок 5
На жирі, що залишився після приготування м’яса, обсмажувати помідори та цукіні 5 хв. Повернути м’ясо, влити 100мл гарячої води, 1 ст. л. соусу і готувати без кришки на середньому вогні 10 хв. Готове блюдо посипати рубаним зеленим цибулею. Подати із рисом