Перейти до вмісту
Головна » Рулет із телятини з грибами

Рулет із телятини з грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рулет із телятини з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    ❯ 1,2 кг телятини одним шматком
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 2 скибочки білого хліба
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1/2 ч. л. меленого мускатного горіха
    ❯ 2 ст. л. білого сухого вина
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 50 г лісових горіхів
    ❯ 70 мл вершків
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 морква
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рулету із телятини

    Крок 1

    Картоплю вимити, очистити та варити у киплячій воді 10 хв. Приварену картоплю нарізати кубиками. Хліб викришити в крихту. Гриби почистити, промити та нарізати. Часник та 1 цибулину очистити та порубати. Гриби обсмажувати на олії з цибулею та часником бл. 7 хв.

    Крок 2

    М’ясо промити, розрізати по товщині шматка, не прорізаючи до кінця, розгорнути як книгу та відбити. М’ясо поперчити, присипати мускатним горіхом, збризкати вином.

    Крок 3

    Картоплю перемішати з хлібом, грибами з цибулею та часником, петрушкою та горіхами. Вершки розбовтати з яйцем, влити в масу, посолити, поперчити та перемішати.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 200 °. М’ясо посолити, викласти на нього начинку та згорнути шматок у рулет. Рулет щільно обв’язати кулінарною ниткою і викласти у форму для запікання. до м’яса. Влити 100 мл води та запікати 45 хв, часто поливаючи рідиною із форми. М’ясо перевернути та готувати 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із телятини з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *