Перейти до вмісту
Головна » Рулет з курки та індички

Рулет з курки та індички

    Рулет з курки та індички

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Рулет з курки та індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 550 г курячої грудки без жиру та шкіри
    – 500 г фаршу індички
    – сіль, прянощі – на смак
    – 2 великі зубчики часнику
    – 1 ч. л. пажитника

    Процес приготування рулетиків

    Крок 1

    Філе курки розрізати пластами і відбити молотком. Посолити, поперчити, посипати пажитником. Фарш посолити, додати трави, подрібнений часник, перемішати та викласти на курячу грудку. Загорнути у рулет.

    Крок 2

    Перекласти його на лист і укрити фольгою. Защипнути зверху, при цьому залишити отвори з боків, щоб виходив пар. У розігріту до 120 градусів духовку поставити лист з рулетом.

    Крок 3

    Через 45 хвилин відкрити фольгу та полити рулет зверху тією рідиною, яка утворилася на деко. Рулет важливо не пересушити. Запікати ще 15 хвилин до рум’яної скоринки.

    Крок 4

    Дістати з духовки та знову закрити щільно фольгою. Дати охолонути. Зберігати у холодильнику, у пакеті, щоб рулет не підсох.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет з курки та індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *