Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Рулет з курки та індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– 550 г курячої грудки без жиру та шкіри
– 500 г фаршу індички
– сіль, прянощі – на смак
– 2 великі зубчики часнику
– 1 ч. л. пажитника
Процес приготування рулетиків
Крок 1
Філе курки розрізати пластами і відбити молотком. Посолити, поперчити, посипати пажитником. Фарш посолити, додати трави, подрібнений часник, перемішати та викласти на курячу грудку. Загорнути у рулет.
Крок 2
Перекласти його на лист і укрити фольгою. Защипнути зверху, при цьому залишити отвори з боків, щоб виходив пар. У розігріту до 120 градусів духовку поставити лист з рулетом.
Крок 3
Через 45 хвилин відкрити фольгу та полити рулет зверху тією рідиною, яка утворилася на деко. Рулет важливо не пересушити. Запікати ще 15 хвилин до рум’яної скоринки.
Крок 4
Дістати з духовки та знову закрити щільно фольгою. Дати охолонути. Зберігати у холодильнику, у пакеті, щоб рулет не підсох.