Рецепт “Рулетики з індички з сиром та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 повних філе індички
❯ 4 ст. л. сухого білого вина
❯ 200 г печериць
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 1/2 пучка базиліка
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1/3 ч. л. сушеної материнки
❯ 150 г сиру
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рулетиків з індички
Крок 1
М’ясо промити та обсушити, кожне філе розрізати по кісточці навпіл, добре відбити, посолити та поперчити.
Збризкати м’ясо вином і залишити при кімнатній температурі на 15-20 хв.
Крок 2
Гриби очистити, промити, обсушити та нарізати тонкими пластинами. Солодкий перець вимити, обсушити, нарізати м’якуш смужками. Базилік промити, обсушити та дрібно порубати.
Крок 3
Олію перемішати з материнкою і розтерти з сиром. Посолити та поперчити.
Крок 4
М’ясо розкласти на робочій поверхні та кожну порційну частину густо намазати сиром. Викласти на нього гриби,
солодкий перець і згорнути рулетиком. Вироби зафіксувати дерев’яними шпажками, загорнути у фольгу та перекласти у форму для запікання.
Крок 5
Духовку нагріти до 190 °. Запікати вироби 20 хв, фольгу розгорнути та готувати ще 15 хв.