Перейти до вмісту
Головна » Рулетики з індички з сиром та грибами

Рулетики з індички з сиром та грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рулетики з індички з сиром та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 повних філе індички
    ❯ 4 ст. л. сухого білого вина
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1/2 пучка базиліка
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1/3 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 150 г сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рулетиків з індички

    Крок 1

    М’ясо промити та обсушити, кожне філе розрізати по кісточці навпіл, добре відбити, посолити та поперчити.
    Збризкати м’ясо вином і залишити при кімнатній температурі на 15-20 хв.

    Крок 2

    Гриби очистити, промити, обсушити та нарізати тонкими пластинами. Солодкий перець вимити, обсушити, нарізати м’якуш смужками. Базилік промити, обсушити та дрібно порубати.

    Крок 3

    Олію перемішати з материнкою і розтерти з сиром. Посолити та поперчити.

    Крок 4

    М’ясо розкласти на робочій поверхні та кожну порційну частину густо намазати сиром. Викласти на нього гриби,
    солодкий перець і згорнути рулетиком. Вироби зафіксувати дерев’яними шпажками, загорнути у фольгу та перекласти у форму для запікання.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 190 °. Запікати вироби 20 хв, фольгу розгорнути та готувати ще 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з індички з сиром та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *