Рецепт “Рулетики з риби з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порцій, 1 година
Інгредієнти
– 4 філе пангасіуса
– 200 г печериць
– 80 г твердого сиру
– 2 ст. л. борошна
– 2 яйця
– 3 ст. л. панірувальних сухарів
– 4 ст. л. рубаної петрушки
– Рослинна олія
– Сіль
– Перець
– Гілочки петрушки
– Скибочки лимона
Покроковий процес приготування рулетиків з риби з печерицями
Крок 1
Рибу вимити та обсушити, кістки, що залишилися, видалити. Підготовлену рибу злегка відбити, посолити та поперчити до смаку.
Крок 2
Гриби промити та обсушити, нарізати невеликими шматочками та обсмажити на сковороді на олії до золотистого кольору. Сир натерти на великій тертці та додати до грибів. Покласти нарізану петрушку, додати сіль і перець на смак і перемішати.
Крок 3
Філе риби розкласти на робочій поверхні та розрізати кожне вздовж навпіл. На край філе (з боку голови) викласти начинку та згорнути філе в рулетики. Рулетики скріпити дерев’яними шпажками.
Крок 4
Яйця розбовтати. Сформовані вироби обваляти у борошні, вмочити в яйце і запанувати в сухарях.
Крок 5
На сковороді нагріти достатню кількість олії та обсмажувати вироби 3–4 хв. Духовку нагріти до 180 °. Перекласти рулетики у форму для запікання і готувати прибл. 15 хв.