Перейти до вмісту
Головна » Рулетики з риби з печерицями

Рулетики з риби з печерицями

    Рулетики з риби з печерицями

    Рецепт “Рулетики з риби з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 4 філе пангасіуса
    – 200 г печериць
    – 80 г твердого сиру
    – 2 ст. л. борошна
    – 2 яйця
    – 3 ст. л. панірувальних сухарів
    – 4 ст. л. рубаної петрушки
    – Рослинна олія
    – Сіль
    – Перець
    – Гілочки петрушки
    – Скибочки лимона

    Покроковий процес приготування рулетиків з риби з печерицями

    Крок 1

    Рибу вимити та обсушити, кістки, що залишилися, видалити. Підготовлену рибу злегка відбити, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 2

    Гриби промити та обсушити, нарізати невеликими шматочками та обсмажити на сковороді на олії до золотистого кольору. Сир натерти на великій тертці та додати до грибів. Покласти нарізану петрушку, додати сіль і перець на смак і перемішати.

    Крок 3

    Філе риби розкласти на робочій поверхні та розрізати кожне вздовж навпіл. На край філе (з боку голови) викласти начинку та згорнути філе в рулетики. Рулетики скріпити дерев’яними шпажками.

    Крок 4

    Яйця розбовтати. Сформовані вироби обваляти у борошні, вмочити в яйце і запанувати в сухарях.

    Крок 5

    На сковороді нагріти достатню кількість олії та обсмажувати вироби 3–4 хв. Духовку нагріти до 180 °. Перекласти рулетики у форму для запікання і готувати прибл. 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з риби з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *