Перейти до вмісту
Головна » Риба в листковому тесті

Риба в листковому тесті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Риба в листковому тесті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 40 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 450 г замороженого листкового тіста
    ❯ 800 г філе червоної риби
    ❯ 300 г свіжого шпинату
    ❯ 70 г петрушки
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування риби в тесті

    Крок 1

    Листковому тісту дати повністю відтанути при кімнатній температурі. Рибу вимити, обсушити та розрізати вздовж навпіл. Посолити та поперчити. Листочки шпинату вимити та обсушити. Петрушка порубати. Духовку нагріти до 190 °.

    Крок 2

    Пласти тіста покласти один на одного і розкотити в пласт завтовшки 5 мм. Вирізати прямокутник розміром 30х40см. Тісто, що залишилося, можна нарізати у вигляді різних фігурок (для прикраси). Поверхню тіста змастити білком.

    Крок 3

    Викласти на тісто третину шпинату та петрушки та розрівняти. Зверху розподілити половину рибного філе, третину зелені, другу половину риби та зелень, що залишилася. Загорнути, краї защипнути. Змастити горіх жовтком та запікати 40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба в листковому тесті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *