Перейти до вмісту
Головна » Риба запечена з цвітною капустою

Риба запечена з цвітною капустою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Риба запечена з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 500 г філе білої риби
    ❯ 300 мл вершків
    ❯ 1/2 пучка кінзи та петрушки
    ❯ 150 г панірувальних сухарів
    ❯ 300 г цвітної капусти
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування риби запеченої

    Крок 1

    Духовку нагріти до 1800. Форму для запікання змастити олією. Філе залити вершками, довести до кипіння та варити 5 хв. Рибу перекласти в інший посуд, нарізати та викласти у форму. Вершки зібрати та зберегти.

    Крок 2

    Для соусу часник очистити та потовкти у ступці. Зелень промити, перебрати, обсушити та порубати. Вершки довести до кипіння, додати часник, зелень, посолити, поперчити та варити 5 хв. Підмішати сухарі.

    Крок 3

    Капусту промити, розібрати на суцвіття та бланшувати 5 хв у підсоленій воді. Цибулину очистити та нарізати. Підготовлені овочі додати до риби.

    Крок 4

    Продукти у формі залити соусом, посипати сиром та готувати 25 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба запечена з цвітною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *