Рецепт “Риба запечена з цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 500 г філе білої риби
❯ 300 мл вершків
❯ 1/2 пучка кінзи та петрушки
❯ 150 г панірувальних сухарів
❯ 300 г цвітної капусти
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 цибулина
❯ 150 г тертого сиру
❯ 20 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування риби запеченої
Крок 1
Духовку нагріти до 1800. Форму для запікання змастити олією. Філе залити вершками, довести до кипіння та варити 5 хв. Рибу перекласти в інший посуд, нарізати та викласти у форму. Вершки зібрати та зберегти.
Крок 2
Для соусу часник очистити та потовкти у ступці. Зелень промити, перебрати, обсушити та порубати. Вершки довести до кипіння, додати часник, зелень, посолити, поперчити та варити 5 хв. Підмішати сухарі.
Крок 3
Капусту промити, розібрати на суцвіття та бланшувати 5 хв у підсоленій воді. Цибулину очистити та нарізати. Підготовлені овочі додати до риби.
Крок 4
Продукти у формі залити соусом, посипати сиром та готувати 25 хв.