Перейти до вмісту
Головна » Рибальський пиріг

Рибальський пиріг

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рибальський пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 400 г філе річкової риби
    ❯ 1 цибулина
    ❯ по 1/2 пучка кропу та петрушки
    ❯ 3 середні бульби картоплі
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1/4 ч. л. насіння фенхелю
    ❯ 500 г готового листкового тіста
    ❯ 1 жовток
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рибальського пирога

    Крок 1

    Рибу промити та обсушити, кістки, що залишилися, видалити. Цибулину очистити та дрібно нарізати. Кріп і петрушку промити, перебрати, обсушити та дрібно посікти.

    Крок 2

    Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати тонкими кружальцями. У невеликій мисці збризкати картоплю олією, додати фенхель, злегка посолити, поперчити та добре перемішати.

    Крок 3

    Листкове тісто розкотити в прямокутний пласт ок. 30 х 40 см. Рибу посолити, поперчити та викласти на середину пласта. Викласти на рибу цибуля і зелень, збризкати маслом. Накрити рибу із зеленню рівним шаром картоплі.

    Крок 4

    Краї тіста підняти по діагоналі та защипати, залишивши отвори для виходу пари.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом. Жовток розбовтати з 2 ст. л. води. Виріб перенести на лист, змастити жовтковою масою та випікати бл. 45 хв. Подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибальський пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *