Перейти до вмісту
Головна » Рибні котлети з пекінською капустою

Рибні котлети з пекінською капустою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рибні котлети з пекінською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 1 кг філе білої морської риби
    ❯ 1 пучок цибулі
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ 1/4 качана пекінської капусти
    ❯ 1 маленька морква
    ❯ 2 скибочки черствого пшеничного хліба без скоринки
    ❯ 1 яйце
    ❯ 4 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рибних котлет

    Крок 1

    Зелену цибулю, петрушку та пекінську капусту промити та обсушити. Цибуля та листочки петрушки дрібно порубати. Капусту тонко нашаткувати. Морква очистити, вимити та обсушити. Рибу промити та обсушити, всі кістки видалити. Підготовлену рибу та моркву пропустити через м’ясорубку.

    Крок 2

    Скибочки хліба в невеликій мисці залити теплою водою на 15 хв. Хліб добре віджати та в глибокій мисці перемішати з рубаною рибою. Додати рубані цибулю та петрушку, покласти капусту та моркву, вбити яйце. Рибну масу добре посолити, поперчити та перемішати.

    Крок 3

    З рибно-овочевої маси сформувати невеликі круглі котлети та густо обваляти їх у панірувальних сухарях.

    Крок 4

    На сковороді нагріти достатню кількість рослинної олії та обсмажувати котлети до золотистого кольору з обох боків. Готові котлети перекладати на блюдо сервіровки. Подати гарячі з легким овочевим салатом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибні котлети з пекінською капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *