Перейти до вмісту
Головна » Рибні котлети

Рибні котлети

    Рибні котлети

    Рецепт “Рибні котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Риба 800 гр (маса з кістками, без голови)
    – Картопля 300 гр
    – Петрушка пучок
    – Цибуля 1 велика
    – Часник 3 зубці
    – Масло 10 гр
    – Перець до смаку
    – Сухарі панірувальні 150 гр
    – Олія для смаження
    – Сіль до смаку

    Покроковий процес приготування рибних котлет
    Рибні котлети1

    Крок 1

    Дрібно нарізаємо цибулю та зелень. Часник дуже дрібно нарізаємо та перетираємо на пасту.

    Рибні котлети2

    Крок 2

    Нарізаємо рибу, складаємо в каструлю та заливаємо окропом. Варимо поки що м’ясо не почне відходити від хребту близько 10 хвилин. Зливаємо воду і залишаємо остигати. Потім прибираємо всі кісточки.

    Рибні котлети3

    Крок 3

    Гарячу сковороду змащуємо олією і висипаємо цибулю. Смажимо до золотистого кольору 5-7 хвилин. Тепер додаємо часник і смажимо близько 1 хвилини.

    Рибні котлети4

    Крок 4

    Чистимо відварену картоплю (картопля в мундирі). Додаємо смажену цибулю і мені картопля. Тепер додаємо рибу, зелень, сіль та трохи води (2-3 ложки). Добре перемішуємо та пробуємо на сіль.

    Рибні котлети5

    Крок 5

    Змочуємо руки та формуємо котлети. В одне яйце додаємо воду (один до одного) і добре перемішуємо. Відправляємо котлети в яйце, а потім у панірувальні сухарі. Наливаємо в сковороду олію і смажимо котлети. Перевертаємо та доливаємо масло.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибні котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *