Перейти до вмісту
Головна » Домашні рибні консерви

Домашні рибні консерви

    Домашні рибні консерви

    Рецепт “Домашні рибні консерви” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Сардина – 1 кг
    – Часник – по 1 зубчику на банку (250 мл)
    – Лавровий лист – по 1 штуці на банку (250 мл)
    – Чорний перець – 4-5 горошок на банку (250 мл)
    – Оцет – по 2 чайні ложки на банку (250 мл)
    – Оливкова або соняшникова олія
    – Цукор
    – Сіль

    Покроковий процес приготування домашніх рибних консерв
    Домашні рибні консерви1

    Крок 1

    В баночку кладемо лавровий лист, 4-5 горошин чорного перцю, один зубчик часнику, одну щіпки цукру і дві щіпки солі.

    Домашні рибні консерви2

    Крок 2

    Тепер укладаємо в банку рибу та наливаємо 2 ч.л. оцту. Заливаємо оливковим або олією не доливаючи близько сантиметра. Акуратно застосовуємо маленькою ложкою, щоб вигнати повітря.

    Домашні рибні консерви3

    Крок 3

    Ставимо на жаровню і накриваємо кришками не закручуючи. Готуємо у духовці близько трьох годин при температурі 100-130 градусів. Готову рибу щільно закриваємо кришками і залишаємо настоятися.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашні рибні консерви. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *