Перейти до вмісту
Головна » Рис із креветками в ананасах

Рис із креветками в ананасах

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рис із креветками в ананасах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г рису
    ❯ 1 ч. л. рослинної олії
    ❯ 275 г очищених креветок
    ❯ 2 свіжі ананаси
    ❯ 1/2 пучка зеленої цибулі
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 1–2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ листочки кінзи

    Покроковий процес приготування рису із креветками

    Крок 1

    Рис відварити, як описано на упаковці, остудити.

    Крок 2

    Ананаси вимити, не видаляючи листя, розрізати уздовж навпіл, жорсткі серцевини видалити, з кожної половинки вибрати м’якуш і нарізати кубиками.

    Крок 3

    Зелена цибуля та гострий перець вимити та нарізати. Часник очистити та нарізати тонкими пластинами. На сковороді з антипригарним покриттям на олії обсмажувати креветки на сильному вогні, часто перевертаючи, 3-5 хв. Креветки перекласти в інший посуд. Викласти на сковороду цибулю, перець і часник та обсмажувати 1 хв.

    Крок 4

    Закласти на сковороду рис, креветки, м’якуш ананаса, швидко перемішати та прогрівати декілька хвилин. Страву приправити соєвим соусом, перемішати та прогрівати ще 30 с.

    Крок 5

    Страву розкласти по половинках ананаса і посипати кінзою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рис із креветками в ананасах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *