Рецепт “Рисова локшина з арахісом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 39 г білків,
16 г жирів, 61 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 зубчик часнику
❯ шматочок свіжого кореня імбиру (прибл. 3 см)
❯ 2 солодких перців
❯ 2 скибочки курятини
❯ 2 ст. л. кунжутної олії
❯ 2 ст. л. соєвого соусу
❯ 250 г рисової локшини
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1 пучок кінзи
❯ 40 г арахісу
❯ сіль
Покроковий процес приготування рисової локшини
Крок 1
Часник очистити та подрібнити. Стручки солодкого перцю розрізати вздовж навпіл та очистити від насіння, м’якуш нарізати тонкими брусочками. Імбир очистити та натерти на дрібній тарці. Нагріти масло та обсмажувати часник з імбиром 0,5 хв. Додати дрібно нарізану курятину, через 3 хв – овочі. При постійному помішуванні готувати ще 5 хв.
Крок 2
Рисову локшину відварити, як описано на пакуванні, відкинути на друшляк і перемішати з овочами. Заправити страву сумішшю соєвого соусу з цукром, посипати обсмаженими горіхами та рубаною кінзою.