Рецепт “Салат з овочів гриль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 600 ккал, 31 г білків,
45 г жирів, 18 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г яловичини
❯ 2 ст. л. гірчиці мелений чорний перець
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ 50 г вершкового масла
❯ 4 цукіні
❯ по 4 стручки червоного та зеленого солодкого перцю
❯ 1 зубчик часнику
❯ жменя бурякового бадилля
Покроковий процес приготування салату з овочів гриль
Крок 1
Гірчицю змішати з 3 стіл. ложками оливкової олії, додати сіль та перець на смак. Готовий до кулінарної обробки м’ясо намазати сумішшю, загорнути в їжу плівку і прибрати в холод на 24 год. Підготовлену яловичину – ну обсмажити на сковороді на вершковому маслі. Нагріти духовку до 85°, перекласти м’ясо на сітку гриля та запікати бл. 1,5 год.
Крок 2
Цукіні та перець вимити, обсушити. Цукіні нарізати кружками товщиною бл. 1,5 см, стручки перцю розрізати вздовж 6-8 частин. Часник очистити та порубати. Овочі збризкати оливковою олією, що залишилася, приправити часником, сіллю і перцем і обсмажувати на грилі прибл. 10 хв.
Крок 3
Бурякове бадилля вимити, перебрати та обсушити. М’ясо нарізати тонкими скибочками. На порційні тарілки викласти овочі і м’ясо, посипати бадиллям. Подати до салату домашній майонез.