Перейти до вмісту
Головна » Салат з овочів гриль

Салат з овочів гриль

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з овочів гриль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 600 ккал, 31 г білків,
    45 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г яловичини
    ❯ 2 ст. л. гірчиці мелений чорний перець
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 4 цукіні
    ❯ по 4 стручки червоного та зеленого солодкого перцю
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ жменя бурякового бадилля

    Покроковий процес приготування салату з овочів гриль

    Крок 1

    Гірчицю змішати з 3 стіл. ложками оливкової олії, додати сіль та перець на смак. Готовий до кулінарної обробки м’ясо намазати сумішшю, загорнути в їжу плівку і прибрати в холод на 24 год. Підготовлену яловичину – ну обсмажити на сковороді на вершковому маслі. Нагріти духовку до 85°, перекласти м’ясо на сітку гриля та запікати бл. 1,5 год.

    Крок 2

    Цукіні та перець вимити, обсушити. Цукіні нарізати кружками товщиною бл. 1,5 см, стручки перцю розрізати вздовж 6-8 частин. Часник очистити та порубати. Овочі збризкати оливковою олією, що залишилася, приправити часником, сіллю і перцем і обсмажувати на грилі прибл. 10 хв.

    Крок 3

    Бурякове бадилля вимити, перебрати та обсушити. М’ясо нарізати тонкими скибочками. На порційні тарілки викласти овочі і м’ясо, посипати бадиллям. Подати до салату домашній майонез.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з овочів гриль. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *