Перейти до вмісту
Головна » Салат Мімоза класичний

Салат Мімоза класичний

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Салат Мімоза класичний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 2 моркви
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 4 яйця
    ❯ 250 г сардини, консервованої в олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 150 мл домашнього майонезу
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 50 г гострого тертого сиру (за бажанням)

    Покроковий процес приготування салату Мімоза

    Крок 1

    Моркву та картоплю ретельно вимити та, не очищаючи, відварити до готовності. З відварених овочів воду злити, овочі остудити, очистити та натерти на великій тертці в різну посуд.

    Крок 2

    Яйця зварити круто, остудити та очистити. Очищені яйця дрібно порубати, трохи жовтка (за бажанням) відкласти для прикраси.

    Крок 3

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. З консервованої риби олію злити, рибу ретельно розім’яти вилкою.

    Крок 4

    У салатник викласти шарами половину картоплі, цибулю та моркву. Овочі посолити, поперчити та полити невеликою кількістю майонезу.

    Крок 5

    Викласти на овочі шарами половину яєць, рибу і яйця, що залишилися, додати трохи майонезу та рівномірно розподілити картопля, що залишилася. Картоплю посолити, поперчити, змастити майонезом та посипати тертим сиром. За бажанням прикрасити салат подрібненим жовтком і гілочками кропу. До подачі на стіл дати салату настоятися у холодильнику 25-40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат Мімоза класичний. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *