Перейти до вмісту
Головна » Салат з нутом та перепелиними яйцями

Салат з нутом та перепелиними яйцями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат з нутом та перепелиними яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 680 ккал, 27 г білків,
    38 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 50 г ядер фундука
    ❯ 40 г насіння кунжуту
    ❯ за 1 ст. л. насіння куміну та коріандру
    ❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 12 перепелиних яєць
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 1 солодкий перець
    ❯ 2 жмені молодого шпинату
    ❯ 12 помідорів чері
    ❯ 400 г консервованого нуту
    ❯ 8 тонких хлібних коржиків
    ❯ оливкова олія
    ❯ сік лимона на смак

    Покроковий процес приготування салату з нутом

    Крок 1

    Горіхи та насіння кунжуту обсмажити на сковороді без додавання жиру та стовкти у ступці. Насіння коріандру та куміну також обсмажити, потовкти та разом з меленою паприкою додати до горіхово-кунжутної суміші. Посолити та поперчити

    Крок 2

    Перепелині яйця відварити круто, потім обдати холодною водою, очистити від шкаралупи та нарізати половинками.

    Крок 3

    Овочі вимити, очистити та дрібно нарізати. Змішати з нутом. Заправити салат невеликою кількістю оливкової олії та соку лимона, посолити та поперчити. Коржики підрум’янити в духовці, викласти на кожну порцію салату та посипати сумішшю спецій.

    Подається на хлібних коржах. Шпинат ви можете замінити руколою. Поживний арабський салат припаде до смаку
    не лише вегетаріанцям.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з нутом та перепелиними яйцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *