Рецепт “Салат з нутом та перепелиними яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 27 г білків,
38 г жирів, 57 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 50 г ядер фундука
❯ 40 г насіння кунжуту
❯ за 1 ст. л. насіння куміну та коріандру
❯ 1 ч. л. меленої солодкої паприки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 12 перепелиних яєць
❯ 1 червона цибулина
❯ 1 солодкий перець
❯ 2 жмені молодого шпинату
❯ 12 помідорів чері
❯ 400 г консервованого нуту
❯ 8 тонких хлібних коржиків
❯ оливкова олія
❯ сік лимона на смак
Покроковий процес приготування салату з нутом
Крок 1
Горіхи та насіння кунжуту обсмажити на сковороді без додавання жиру та стовкти у ступці. Насіння коріандру та куміну також обсмажити, потовкти та разом з меленою паприкою додати до горіхово-кунжутної суміші. Посолити та поперчити
Крок 2
Перепелині яйця відварити круто, потім обдати холодною водою, очистити від шкаралупи та нарізати половинками.
Крок 3
Овочі вимити, очистити та дрібно нарізати. Змішати з нутом. Заправити салат невеликою кількістю оливкової олії та соку лимона, посолити та поперчити. Коржики підрум’янити в духовці, викласти на кожну порцію салату та посипати сумішшю спецій.
Подається на хлібних коржах. Шпинат ви можете замінити руколою. Поживний арабський салат припаде до смаку
не лише вегетаріанцям.