Перейти до вмісту
Головна » Шарлотка з яблуками та мигдалем

Шарлотка з яблуками та мигдалем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шарлотка з яблуками та мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 450 ккал

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 80 г очищеного мигдалю
    ❯ 4 яйця
    ❯ 200 г цукру
    ❯ щіпка солі
    ❯ 170 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1 ч. л. меленої куркуми
    ❯ 3 невеликі яблука
    ❯ 4 ст. л. лимонного соку
    ❯ 1 ст. л. цукрової пудри

    Покроковий процес приготування шарлотки

    Крок 1

    Мигдаль опустити в невелику каструлю з киплячою водою та залишити на 1 хв. Потім відкинути на сито і перекласти в миску з крижаною водою. Очистити мигдаль та викласти на лист, вистелений кулінарним пергаментом. Помістити в духовку, нагріту до 160 ° і підсушити протягом 10 хв. Дати охолонути та порубати мигдаль великим ножем.

    Крок 2

    Для тесту яйця збити міксером із цукром та сіллю до отримання пишної маси однорідної консистенції. Зверху просіяти борошно з розпушувачем, корицею та куркумою. Перемішати. Додати рубаний мигдаль. Знову перемішати.

    Крок 3

    Яблука вимити та розрізати на половинки. Видалити серцевини з насінням. М’якуш нарізати тонкими часточками. Полити лимонним соком та обережно перемішати.

    Крок 4

    Тісто викласти у форму діаметром 24-26 см, змащену будь-яким жиром або вистелену кулінарним пергаментом. Розрівняти. Зверху розподілити скибочки яблук, утоплюючи в тісто. Випікати близько 40 хв. при 180°.

    Крок 5

    Шарлотці з яблуками дати охолонути до теплого стану та перекласти на велику тарілку. Посипати цукровою пудрою та подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як готується Шарлотка з яблуками та мигдалем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *