Перейти до вмісту
Головна » Шашлики з індички з картоплею

Шашлики з індички з картоплею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Шашлики з індички з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г філе індички
    ❯ 10 середніх бульб картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ суміш прованських трав
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування шашликів з картоплею

    Крок 1

    Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді. Картоплю очистити, вимити та варити в окропі підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картоплю обсушити та нарізати великими скибочками.

    Крок 2

    Стручки перцю вимити, обсушити, плодоніжки видалити, нарізати м’якуш шматочками. Цибулину очистити та нарізати товстими кільцями. Перець, картопля та цибулю збризкати маслом і злегка посолити.

    Крок 3

    М’ясо нарізати великими шматками та перемішати в мисці з щіпкою прованських трав. Додати кілька столових ложок олії, посолити, поперчити та ще раз перемішати.

    Крок 4

    Гриль нагріти. Підготовлені овочі та м’ясо, чергуючи, нанизати на дерев’яні шпажки та обсмажувати шашлички на грилі, часто перевертаючи до готовності м’яса.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шашлики з індички з картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *