Рецепт “Шашлики з індички з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 500 г філе індички
❯ 10 середніх бульб картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ сіль
❯ перець
❯ суміш прованських трав
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування шашликів з картоплею
Крок 1
Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді. Картоплю очистити, вимити та варити в окропі підсоленій воді 15 хв. Воду злити, картоплю обсушити та нарізати великими скибочками.
Крок 2
Стручки перцю вимити, обсушити, плодоніжки видалити, нарізати м’якуш шматочками. Цибулину очистити та нарізати товстими кільцями. Перець, картопля та цибулю збризкати маслом і злегка посолити.
Крок 3
М’ясо нарізати великими шматками та перемішати в мисці з щіпкою прованських трав. Додати кілька столових ложок олії, посолити, поперчити та ще раз перемішати.
Крок 4
Гриль нагріти. Підготовлені овочі та м’ясо, чергуючи, нанизати на дерев’яні шпажки та обсмажувати шашлички на грилі, часто перевертаючи до готовності м’яса.