Перейти до вмісту
Головна » Шоколадно-горіхове печиво

Шоколадно-горіхове печиво

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадно-горіхове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 50 ккал, 1 г білків,
    3 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 60 шт.
    ❯ 150 мл кунжутної або оливкової олії
    ❯ 10 ст. л. кленового сиропу
    ❯ 250 г цільнозернового борошна
    ❯ 1 ст. л. розпушувача
    ❯ 40 г рубаних волоських горіхів
    ❯ 2 ст. л. порошку какао
    ❯ 60 г тертого шоколаду

    Покроковий процес приготування шоколадно-горіхового печива

    Крок 1

    Для тесту олію збити з кленовим сиропом за допомогою віночка. Підмішати борошно, просіяне з розпушувачем, волоські горіхи, порошок какао та шоколад.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 170 °. Деко вистелити папером для випікання. За допомогою чайної ложки викласти на лист невеликі коржики та випікати 12–15 хв. Готовому печиві дати повністю охолонути на деку та акуратно перекласти його на сервірувальний посуд.

    Волоські горіхи багаті на лецитин, що покращує роботу головного мозку, а кленовий сироп – джерело вітамінів групи В.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадно-горіхове печиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *