Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний мус із ягодами

Шоколадний мус із ягодами

    Шоколадний мус із ягодами

    Рецепт “Шоколадний мус із ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 год. 20 хв.

    У 1 порції: 380 ккал, 5 г білків,
    28 г жирів, 27 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. цукрової пудри
    ❯ 150 г чорного шоколаду
    ❯ 200 мл охолоджених вершків для збивання жирністю не менше 33 %

    Покроковий процес приготування мусу

    Крок 1

    Яйце збити віночком у пишну масу із цукровою пудрою.

    Крок 2

    Шоколад поламати невеликими шматочками у металеву миску і, помішуючи, розтопити на гарячій водяній лазні (стежити за тим, щоб у миску з шоколадом не потрапила вода!).

    Крок 3

    Розтоплений шоколад теплим додати до яєчної маси, енергійно збити все віночком.

    Крок 4

    В окремому посуді збити в міцний піну охолоджені вершки та невеликими порціями акуратно підмішати до шоколадної маси

    Крок 5

    Розподілити мус по чотирьох креманках або келихах на ніжці та прибрати у холодильник на 2-3 години, щоб він затвердів. Перед подачею прикрасити десерт свіжими ягодами

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний мус із ягодами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *