Перейти до вмісту
Головна » Швидкий бісквітний торт

Швидкий бісквітний торт

    Швидкий бісквітний торт

    Рецепт “Швидкий бісквітний торт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Бісквітні коржі:
    – Яйця – 5 штук
    – Цукор – 200 грамів
    – Ванільний цукор – 1 пакетик
    – Борошно – 130 грамів
    – Сіль – щіпка
    Сметанний крем:
    – Сметана – 400 грамів
    – Цукор – 150 грамів
    Для начинки та прикраси:
    – Банан – 2 штуки
    – Ківі – 3 штуки
    – Шоколад

    Покроковий процес приготування бісквітного торта
    Швидкий бісквітний торт1

    Крок 1

    Ставимо духовку на розігрів до 180 градусів. У миску розбиваємо 5 яєць. Додаємо цукор, сіль та ванільний цукор. Збиваємо міксером 5-7 хвилин. Просіюємо борошно в тісто. Акуратно ложкою вимішуємо борошно.

    Швидкий бісквітний торт2

    Крок 2

    Форму для випікання добре змащуємо вершковим маслом. Притрушуємо форму борошном і заливаємо тісто. Розрівнюємо тісто і відправляємо до духовки на 30 хвилин. Потім вимикаємо духовку та чекаємо 5 хвилин. Відкриваємо дверцята духовки та чекаємо ще 5 хвилин.

    Швидкий бісквітний торт3

    Крок 3

    У сметану додаємо 150 г цукру і збиваємо міксером 5 хвилин. Чистимо ківі та банан і нарізаємо кільцями.

    Швидкий бісквітний торт4

    Крок 4

    Розрізаємо бісквіт навпіл і змащуємо нижню половину 1/3 крему. Викладаємо шар бананів і шар ківі. Змащуємо половиною крему, що залишився. Накриваємо другим коржем, змащуємо кремом верх і краї бісквіта. Прикрашаємо торт шоколадом та відправляємо в холодильник на кілька годин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Швидкий бісквітний торт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *