Рецепт “Швидкий бісквітний торт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Бісквітні коржі:
– Яйця – 5 штук
– Цукор – 200 грамів
– Ванільний цукор – 1 пакетик
– Борошно – 130 грамів
– Сіль – щіпка
Сметанний крем:
– Сметана – 400 грамів
– Цукор – 150 грамів
Для начинки та прикраси:
– Банан – 2 штуки
– Ківі – 3 штуки
– Шоколад
Покроковий процес приготування бісквітного торта
Крок 1
Ставимо духовку на розігрів до 180 градусів. У миску розбиваємо 5 яєць. Додаємо цукор, сіль та ванільний цукор. Збиваємо міксером 5-7 хвилин. Просіюємо борошно в тісто. Акуратно ложкою вимішуємо борошно.
Крок 2
Форму для випікання добре змащуємо вершковим маслом. Притрушуємо форму борошном і заливаємо тісто. Розрівнюємо тісто і відправляємо до духовки на 30 хвилин. Потім вимикаємо духовку та чекаємо 5 хвилин. Відкриваємо дверцята духовки та чекаємо ще 5 хвилин.
Крок 3
У сметану додаємо 150 г цукру і збиваємо міксером 5 хвилин. Чистимо ківі та банан і нарізаємо кільцями.
Крок 4
Розрізаємо бісквіт навпіл і змащуємо нижню половину 1/3 крему. Викладаємо шар бананів і шар ківі. Змащуємо половиною крему, що залишився. Накриваємо другим коржем, змащуємо кремом верх і краї бісквіта. Прикрашаємо торт шоколадом та відправляємо в холодильник на кілька годин.